Tel.: +32 (0)3 231 10 98

e-mail: info@vinoherck.com

HOMEPAGE
PROMOTIES
NIEUWS
WIJNEN
WIE IS VINOHERCK?
FOTOREPORTAGE
CONTACT
LINKS
SITEMAP


WIJNEN & STERKE DRANKEN - DETAILFICHE

<< TERUG

PORTO SILVA REIS - Assortiment UITGEPUT/EPUISE


Land:Portugal
Regio:Douro
Appellatie:Porto
Kleur:n.v.t.
Inhoud:kistje 3 x 75cl
Alcoholvolume:20 %
Temperatuur:+/- 18°C
Aan te raden bij:aperitief, desserten
Omschrijving:Porto silva Reis Tawny is een hoge kwaliteitsporto uit de Upper Douro in Noord-Portugal. Het gaat om een blend die 4 à 5 jaar op vat gerijpt heeft alvorens te worden gebotteld. De Porto wordt verkregen door de gisting van de druiven te onderbreken door toevoeging van alcohol.
Porto silva Reis White is een hoge kwaliteitsporto uit de Upper Douro in Noord-Portugal. Het gaat om een droge porto, bestaande uit een blend die 3 jaar op vat gerijpt heeft alvorens te worden gebotteld. De porto heeft een lichte strogele kleur en uitmuntende fruitaroma's. Er is een slechts subtiele, lichtzoete smaak. Deze witte porto wordt niet beter door hem te laten liggen, maar onmiddellijke verplichting om hem nu te drinken is er zeker niet.
Porto Silva Reis 10 Y old is een hoge kwaliteitsporto van 10 jaar oud uit de Upper Douro in Noord-Portugal. Voor deze porto worden enkel blends gebruikt die een ouderdomscertificaat hebben. De lange vatrijping geeft aan deze porto typische kenmerken en maakt dat hij een sterke houttoets heeft en een mooie amberkleurige schijn krijgt. Vlezig en complex in de mond, met een terugkeer van het hout. Zeer lange, mooie finale.

Deze wijn/sterke drank in pdf-bestand:
Data provided by Vinoherck
Webdesign & CMS by webatvantage